ФИЛОСОФИЯ

Архитектура не е просто дейност… архитектурата е инструмент в правилните ръце.

Ние не украсяваме пространства. Ние им вдъхваме живот.

Основата на нашата философия е изградена от следните принципи, в които ние вярваме и към които се стремим:

ОПРОСТЕНОСТ В ПРОЕКТИРАНЕТО

Да превърнеш сложното в лесно, това е изкуството на опростеността. Целта е разработването на правилно решение, относно сложен проблем.
Задачата на архитекта, задачата на дизайнера е да намери решение, интегрирайки го максимално във възможно по-достъпна форма, да събере максимално количество ползи зад най-достъпната геометрия за разпознаване и ползване. Опростената форма крие в себе си невидимата сложност. Работата ни е да предлагаме на потребителите обекти без никакви усложнения. Това означава да се търси семпъл, но ефективен начин за решаване на проблема. За да направим това, се опитваме да интегрираме сложни технологии, нови технически възможности, нови производствени процеси и иновативни материали, всичко това в рамките на балансирана форма за потребителя.

ПОДХОД КЪМ ПРОСТРАНСТВОТО

Правилният подход към проектирането е разказана история, която предлага на обществото възможно най-пълната духовна представа за пространствата, които обитават и посещават. Обществените пространства са преди всичко емоции и преживявания.

ЦЕЛЕНАСОЧЕНОСТ НА ДИЗАЙНА

Нашият подход расте естествено от търсенето на идеи и отговори.

Дизайнът е много повече от създаването на пространства с красива интериорна декорация. Успешно проектираният дом трябва да има една уникална естетика, която е неповторима, но същевременно живописна и най-важното – демонстрира личността на своите обитатели.